دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری

راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری

آشنایی با راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری برای کابران آزمایشگاه‌های پزشکی و صنعتی اهمیت زیادی دارد، چراکه در این محیط ها آب مقطر بیشترین میزان استفاده را دارد و بکارگیری دستگاه آب مقطرگیری برای خالص‌سازی آب نیز ضرورت دارد. دستگاه آب مقطرگیری از اقلام آزمایشگاهی است که آب شرب را در مراحل مختلف از جمله تبخیر و سرد کردن، خالص می‌کند. در اثر فرایند تبخیر و میزان انرژی گرمایی که بر روی آب اعمال می‌گردد، آب تبدیل به بخار می‌شود.

دستگاه آب مقطرگیری در آزمایشگاه‌های داروشناسی و محل تولید مواد شیمیایی و همچنین در فرایند استرلیزه کردن و استانداردهای کالیبراسیون کاربرد دارد و اطلاع از نحوه عملکرد آن اهمیت زیادی دارد. از این رو در ادامه بیشتر در ارتباط با راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری و انواع آن توضیح می دهیم. پس تا انتهای مقاله با ما باشید.

آشنایی با راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری

اگر تابحال در محیط آزمایشگاه‌های شیمی و بیولوژیکی کار کرده باشید، یکی از موادی که به صورت دائم با آن سروکار دارید، آب مقطر می‌باشد. آب مقطر با آب دیونیزه تفاوت اساسی دارد. آب دیونیزه دو بار مرحله تقطیر را گذرانده است. تولید آب مقطر هزینه بسیاری دارد. دستگاه‌هایی که برای تولید این ماده حلال وجود دارد، دستگاه آب‌ مقطرگیری نامیده می‌شود که جهت تهیه آن برای آزمایشگاه پزشکی یا صنعتی باید با راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری آشنایی کافی باشید. در دستگاه آب مقطرگیری آب از طریق گرمایی که به آن وارد می‌شود، تبدیل به بخار می‌گردد.

در این فرایند مولکول‌های آب از مواد دیگر جدا شده و بخار خالصی از مولکول‌های هیدروژن و اکسیژن تولید می‌کنند. پس از آن بخار آب خالص از بخش کندانسور دستگاه عبور می‌کند. کندانسور که کار انجماد را انجام می‌دهد، بخار را سرد می‌سازد و به حالت مایع تبدیل می‌کند. این مایع به صورت تدریجی تولید خواهد شد و در یک ظرف مخصوص جمع می‌شود. در این فرایند همه آلودگی هایی که آب شرب دارد، از طریق این دستگاه جدا می‌شود و به آب خالص تبدیل می‌گردد. تا اینجا با کاربردها و راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری آشنا شدید، در ادامه لازم است انواع دستگاه مقطرگیری نیز را بررسی کنیم.

مقالات پیشنهادی: آشنایی با دستگاه ph متر آزمایشگاهی

دستگاه آب مقطرگیری

کاربردهای دستگاه آب مقطرگیری چیست

دستگاه آب مقطرگیری یکی از پرکاربردترین تجهیزات آزمایشگاهی است. از دستگاه آب مقطرگیری در آزمایشگاه‌های فنی و خدماتی، آزمایشگاه‌های طبی، شستشوی قطعات فلزی، کوره های القایی، داروسازی، بیمارستان ها، آندایزینگ آلومینیوم، در موارد حساس نظامی – صنعتی از جمله انرژی اتمی استفاده می‌شود.

از دیگر کاربردهای این دستگاه می‌توان به استرلیزه کردن و استانداردهای کالیبراسیون اشاره کرد. علاوه بر این از دستگاه آب مقطرگیری به عنوان حلال استفاده می‌شود و در پاک کردن ظروف و لوازم شیشه ای آزمایشگاهی بسیار کاربرد دارد. ساخت آب با خلوص بالا یکی دیگر از مواردی است که در راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری به آن تاکید شده است.

کاربرد دستگاه آب مقطرگیری

انواع دستگاه های آب مقطرگیری

در راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری چند روش بکارگیری وجود دارد؛ اولین و قدیمی ترین شیوه، روش تقطیر است. دومین و متداولترین روش، دیونیزه کردن و روش سوم، اسمز معکوس می باشد. اما دستگاه مقطرگیری، براساس کارکرد و روش انتخابی، اشکال مختلفی دارند که در ادامه به دو نوع آن اشاره می کنیم:

دستگاه آب مقطرگیری با جریان بالا

در راهنمای استفاده از دستگاه مقطرگیری باید به نوع دستگاه توجه کنید. دستگاه مقطرگیری آب با جریان بالا، در آزمایشگاه‌ها و کارخانه هایی که به آب مقطر با مقدار فراوام و ثابت برای فرایندهای با حجم بالا نیاز دارند، به کار برده می‌شود.این دستگاه طی فرایندی، آلوده کننده‌های شیمیایی را از طریق یون زدایی و اسمز معکوس در گستره بالا حذف می‌کند.

در این مراحل، از سیستم‌هایی با اشعه ماورای بنفش بهره می‌برند و مقدار آب خالص تولید شده در این دستگاه حدود 40 لیتر در هر دقیقه برآورد می‌شود. چنانچه با نحوه کار با این دستگاه آشنایی ندارید، می‌توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید تا راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری را در اختیار شما عزیزان قرار دهند و در صورت وجود نقص در دستگاه کار عیب‌یابی آن را انجام دهند.

دستگاه آب مقطرگیری با خلوص بالا

در این نوع دستگاه آب با خلوص بالا تولید می‌شود. آب فوق خالص به آبی می‌گویند که به طور کاملا عاری از همه ذرات آلوده‌کننده‌ باشد. دستگاه آب مقطر گیری که دارای آب فوق خالص است، یکی از مدرن‌ترین دستگاه‌های صنعتی و آزمایشگاهی است. در ارتباط راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری با خلوص بالا باید اشاره کنیم که بخشی مهمی از عملیات آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و علمی و پژوهشی، از جمله در صنعت کارخانه‌ای از دستگاه آب مقطرگیری حاوی آب فوق خالص با توان بالا استفاده می‌شود که آلوده‌کننده‌های شیمیایی را از طریق اسمز معکوس حذف یا به اصطلاح یون زدایی می‌کند.

پس از آن دستگاه، باکتری‌های موجود در آب را از طریق تاباندن اشعه ماورای بنفش از بین می‌برد. این سیستم به گونه‌ای ساخته شده است که دارای اولترا فیلتر می‌باشد و با بکارگیری آن باقی مانده سم باکتری و موادی چون DNA و RNA مجدداً از طریق همان اشعه مارواری بنفش به طور کامل نابود می‌شود و در پایان آبی با درصد خلوص 100 درصد و فاقد کربن آلی و یا با درصد بسیار کمتر از آن تولید می‌شود.

انواع دستگاه آب مقطرگیر

نتیجه گیری

آشنایی با راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری برای آن دسته از افرادی که در محیط آزمایشگاه کار می‌کنند، بسیار ضروری می‌باشد، چراکه در بعضی از آزمایشگاه‌ها به طور گسترده از آب مقطر استفاده می‌شود و وجود دستگاه آب مقطرگیری برای خالص نمودن آب بسیار اهمیت دارد. راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری در این مطلب ارائه شد. شما می‌توانید با توجه به نوع کارکرد انواع دستگاه آب مقطرگیری، روش‌های موثری برای دیونیزه کردن بکار ببرید.

اطلاع از راهنمای استفاده از دستگاه آب مقطرگیری می‌تواند در روش نگهداری آن نیز اهمیت داشته باشد و کیفیت دستگاه و کارایی مناسب آن حفظ شود. اما چنانچه دستگاه آب مقطرگیری شما با مشکل مواجه شد، نگران نباشید. تنها کافی است با کارشناسان ما در نمایندگی تعمیر اقلام آزمایشگاهی تماس بگیرید تا تکنسین های ما با داشتن دانش روز و تجهیزات مدرن در اسرع وقت کار عیب‎‌بابی و تعمیر تجهیزات آزمایشگاهی شما را انجام دهند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *