دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی

تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی

فرایند عیب‌یابی و تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی باید تحت نظارت تکنسین‌ها و سرویس‌کاران مجرب انجام شود، زیرا این دستگاه یکی از کاربردی‌ترین و ضروری‌ترین دستگاه‌های محیط آزمایشگاه می‌باشد که هرگونه اختلال در آن می‌تواند کار محیط آزمایشگاه را با مشکل و اختلال مواجه سازد. بنابراین اگر می‌خواهید دستگاه خود را تعمیر کنید، حتما آن را به نمایندگی مجاز تعمیرات تخصصی تجهیزات آزمایشگاهی بسپارید. بیشترین مصرف انکوباتورها در کشت‌های ویروسی، باکتری و کشت‌های سلولی با فراهم کردن میزان نیاز بیوشیمیایی اکسیژن و ذخیره بیولوژی است. انکوباتورها در نوع طراحی و ساختار متفاوت هستند. بعضی از انواع آن دما را کنترل می‌کنند و بعضی ترکیب هوا را مدیریت می‌سازند.

بنابراین هنگام کار با انکوباتور لازم است که به یک سری نکات توجه داشته باشید. اما چنانچه دستگاه انکوباتور شما با مشکل مواجه شود، اولین کار تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی و سپردن آن به دست سرویس‌کاران حرفه ای است. در گام اول باید نکاتی را در ارتباط با نحوه کار با انکوباتور به یاد داشته باشید تا دستگاه دچار هیچ گونه نقص و آسیب نشود و بتواند به مدت طولانی برای شما کارایی داشته باشد. از این رو در ادامه قصد داریم به یک سری نکات در ارتباط با مراحل عیب‌یابی و تعمیر دستگاه انکوباتور و نکات ایمنی هنگام کار با این دستگاه اشاره کنیم. پس تا انتهای مقاله باشید.

فرایند تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی

انکوباتور یک محفظه با دما، فشار هوا و رطوبت کنترل شده می‎‌باشد که برای نگهداری و رشد میکروارگانیسم‌های زنده در محیط مناسب تولید شده است. تعمیر دستگاه‌ انکوباتور آزمایشگاهی باید توسط مهندسین و متخصصان با تجربه صورت بگیرد تا بتوانید در کمترین زمان حداکثر کیفیت را در دریافت خدمات داشته باشید. انکوباتور یک دستگاه الکتریکی دارای یک محفظه ایزوله است که دما و هوا از خارج به آن وارد نمی‌شود و رطوبت و فشار داخلی آن قابل کنترل است.

این دستگاه برای رشد میکروارگانیسم‌های زنده مانند قارچ‌ها، ویروس‌ها و باکتری‌ها در محیط طبیعی طراحی شده است و برای کشت بافت گیاهان و جانوران نیز کاربرد بسیاری دارد. از انکوباتور در آزمایشگاه‌های علمی و تحقیقی و درمان بیماری‌ها بسیار استفاده می‎‌شود. دمای محفظه داخلی انکوباتور به وسیله المنت‌های مخصوص تا حدود ۱۰۰ درجه افزایش می‌یابد که با استفاده از سنسور دمای حساس سنجیده می‎‌شود و با سیستم‌های پیشرفته و میکروکنترلرها مدیریت می‌گردد.

اما اگر کار با دستگاه انکوباتور به درستی انجام نگیرد، ممکن است به آن آسیب جدی وارد شود و در این صورت شما باید حتماً تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی خود را به متخصصان و سرویسکاران تجهیزات آزمایشگاهی بپردازید، چراکه فقط متخصصان مجرب می‌توانند مراحل دقیق عیب‌یابی دستگاه شما را به درستی انجام دهند. توصیه می‌کنیم برای این کار دستگاه خود را به مراکز مجاز تعمیر اقلام پزشکی بسپارید تا کار تعمیر و عیب‌یابی دستگاه انکوباتور شما باکیفیت و در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود. چنانچه شما مشتریان عزیز نیازمند دریافت خدمات در ارتباط با تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی در سراسر کشور باشید، می‌توانید با شماره‎‌های درج شده در صفحه اصلی تماس بگیرید تا کارشناسان در اسرع وقت پاسخگوی شما باشند و سرویس کاران مجرب ما برای تعمیر اقلام پزشکی شما در محل حضور یابند. اما در ادامه لازم است به مهمترین نکات برای استفاده بهتر از دستگاه انکوباتور اشاره کنیم.

مقالات پیشنهادی: راهنمای خرید دستگاه آون آزمایشگاهی

نکات طلایی هنگام کار با دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی

نکات طلایی هنگام کار با دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی

 برای اینکه بتوانید از دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی بهترین استفاده را داشته باشید و کار به مرحله تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی نرسد، توصیه می‌کنیم قبل از هر چیز هنگام کار با این دستگاه یک سری نکات را رعایت کنید تا کارایی و عملکرد آن برای شما بیشتر باشد. برای عملکرد بهتر دستگاه، باید نکات طلایی زیر را در نظر داشته باشید.

  1. میزان فاصله پریز برق از دستگاه نباید بیشتر از یک متر و نیم باشد.
  2. پریز برق باید حتماً دارای سیم اتصال به زمین باشد تا از اتصال برق و جریان آن به بدنه انکوباتور جلوگیری شود.
  3. هنگام کار، دستگاه انکوباتور باید روی سطح هموار و تراز قرار داشته باشد.
  4. اطراف دستگاه حتماً باید بین 5 تا 10 سانتی‌متر فضای خالی وجود داشته باشد تا در سیستم تهویه دستگاه مشکلی به وجود نیاید.
  5. جهت سرویس و تمیز کردن دستگاه از مواد ضدعفونی‌کننده مناسب استفاده نمایید و دستگاه را با پاک‌کننده‌های زبر که باعث ایجاد خش می‌شوند، پاک نکنید.
  6. پیش از تمیز کردن دستگاه انکوباتور، آن را از برق بکشید و پس از مراحل پاک‌سازی صبر کنید تا دستگاه کاملاً خشک شود و بعد از چند دقیقه آن را به برق وصل کنید.

موارد قابل تعمیر انکوباتور

موارد قابل تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی

از آنجا که دستگاه انکوباتور ممکن است در بعضی از قطعات بیشتر دچار نقص و مشکل شود، به همین دلیل توصیه می‌کنیم هرچه سریع‌تر برای تعمیر این قطعات اقدام کنید تا به سایر قسمت‌های دستگاه آسیبی وارد نشود. در مجموع موارد زیر در دستگاه انکوباتور بیشتر نیاز به تعمیر و عیب‌یابی خواهند داشت:

قطع شدن برق دستگاه انکوباتور

مشکل در قطع برق دستگاه می‌تواند شامل فرسودگی سیم دستگاه، سوختن فیوز دستگاه، وجود مشکل در مدار داخلی، خراب شدن دکمه خاموش و روشن باشد که در این زمان باید برای تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی خود اقدام کنید.

 بروز مشکل در سیستم تهویه و سرمایش انکوباتور

یکی دیگر از مواردی که باعث ضرورت تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی می‎‌شود، وجود مشکل در سیستم تهویه آن است که در این زمان حتماً باید برای عیب‌یابی آن اقدام نمایید.

سوختن المنت‌های دستگاه انکوباتور

اگر مشکل از سمت المنت‌ها باشد، برای تعمیر، المنت دستگاه حتماً باید تعویض شود.

سوختن یا خرابی سنسورهای دستگاه

سنسورهای مختلفی در دستگاه انکوباتور وجود دارند که خراب شدن آنها می‌تواند تمامی دستگاه را با مشکل و اختلال مواجه سازد.

از بین رفتن عایق بندی انکوباتور

عایق‌بندی بیش از اندازه می‌تواند به دلایلی باعث افزایش دما شود و همین امر احتمال فرسودگی دستگاه را افزایش دهد. بنابراین تا زمانی که به سایر قسمت‌های دستگاه آسیب وارد نشده، حتماً باید برای تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی خود به نمایندگی‌های مجاز مراجعه کنید.

خراب شدن قطعات داخلی دستگاه مانند تایمر و آلارم

خرابی اجزای داخلی انکوباتور باید در اسرع وقت توسط تکنسین‌های مجرب پیگیری شود.

بروز مشکل در شیکر انکوباتور

از موارد دیگری که باعث خرابی دستگاه انکوباتور می‌شود استفاده زیاد و فرسودگی موتور می‎‌باشد که در این زمان حتما باید برای تعمیر آن اقدام نمایید.

توجه داشته باشید که دستگاه انکوباتور یکی از مهمترین و پرمصرف‌ترین دستگاه‌ها در محیط آزمایشگاه می‎‌باشد و تهیه و خریداری آن بسیار هزینه‌بر است. توصیه می‌کنیم هنگام آسیب به بعضی از قطعات حتماً برای تعمیر دستگاه خود به افراد متخصص مراجعه کنید تا بتوانند دستگاه را به طور دقیق بررسی و عیب‌یابی نمایند.

فرایند تعمیر انکوباتور

نتیجه‌گیری

تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی یکی از تخصصی‌ترین کارهایی است که باید زیر نظر کارشناسان و تکنسین‌های مجرب و کارآزموده کارآزموده انجام شود، چرا که انکوباتور یکی از دستگاه‌های باارزش و گران قیمت محیط آزمایشگاه است که باید هنگام کار با آن دقت داشته باشید. اگر برای دستگاه مشکلی به وجود آید، حتماً باید در اسرع وقت توسط نمایندگی‌های مجاز تعمیر تجهیزات آزمایشگاهی بررسی شود.

از سوی دیگر بسیاری از قطعات انکوباتور زودتر از سایر قسمت‌ها دچار آسیب می‌شود که در این مقاله به این موارد اشاره کرد. بنابراین لازم است که در اولین فرصت کار تعمیر دستگاه انکوباتور آزمایشگاهی خود را به متخصصان این حوزه بسپارید تا هرچه سریعتر کار عیب‌یابی و تعمیر دستگاه شما را به طور دقیق انجام دهند. لازم به ذکر است که نمایندگی مجاز تعمیر اقلام آزمایشگاهی، خدمات تعمیرات در محل را به شما عزیزان ارائه خواهد داد و شما از طریق تماس با کارشناسان ما می‌توانید راهنمایی‌های لازم در این خصوص را دریافت نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *